VIDEO: Ferrari F40 preparat în stilul Tokyo Drift - cool sau blasfemie?

Credeaţi că orice intervenţie străină asupra unui simbol al vitezei şi al frumuseţii aşa cum este Ferrari F40 este o dovadă de sfidare? Ei bine, nu toată lumea este de aceeaşi părere.

VIDEO: Ferrari F40 preparat în stilul Tokyo Drift - cool sau blasfemie? VIDEO: Ferrari F40 preparat în stilul Tokyo Drift - cool sau blasfemie?

Cei care au avut tupeul să modifice un Ferrari F40 poartă numele de Liberty Walk a căror idee a fost combinarea trăsăturilor pur italiene cu elemente de tuning japonez.

Aşadar, Căluţul Cabrat a primit un spoiler nou, care ar sta mai bine pe un Mitsubishi Lancer sau pe un Subaru Impreza, frâne Brembo, un difuzor din fibră de carbon şi un strat de vopsea de culoare...albă.

Lista nu e opreşte aici, însă o modificare al cărui rost nu îl vedem este sistemul de suspensie pneumatică Roberuta. Mai jos vă punem la dispoziţie un material VIDEO de prezentare, pentru a vă ajuta să vă formaţi o părere.

CUM VI SE PARE INTERVENŢIA ASUPRA FERRARI-ULUI?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.