VIDEO: Fetele şi maşinile de la Importfest Toronto 2013

Festivalul canadian de tuning Importfest a fost denumit de unii ca fiind „cel mai tare” din marele stat cu drapelul alb-roşu. Dacă judecăm după fetele care au întreţinut atmosfera acolo, le cam dăm dreptate.

VIDEO: Fetele şi maşinile de la Importfest Toronto 2013 VIDEO: Fetele şi maşinile de la Importfest Toronto 2013

Există festivaluri de tuning şi festivaluri de tuning. De exemplu, în Statele Unite ale Americii avem StanceNation & Showoff şi Southern Wörthersee, pe lângă marele SEMA.

Dar se pare că şi canadienii ştiu câte ceva despre cum se organizează un festival de tuning. Denumit Importfest, evenimentul desfăşurat în Toronto a adunat cele mai bune maşini de import care se găsesc pe teritoriul marelui stat cu drapel alb-roşu.

Video:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.