Video: Southern Worthersee, fratele american al festivalului european de tuning

Mai toată lumea ştie de Turul Wörthersee, care se desfăşoară în fiecare an în Austria şi care a ajuns să fie cel mai mare festival de tuning dedicat fanilor grupului Volkswagen. Dar cine s-ar fi gândit că şi în Statele Unite ale Americii există un festival Wörthersee?

Video: Southern Worthersee, fratele american al festivalului european de tuning Video: Southern Worthersee, fratele american al festivalului european de tuning

Turul Wörthersee din Austria e cel mai mare festival de tuning dedicat fanilor grupului VAG, iar anul acesta a găzduit mai multe concepte create special pentru publicul evenimentului, precum Volkswagen Golf GTI Design Vision, Skoda Rapid Sport şi Audi TT Ultra Quattro.

Dar se pare că nu doar europenii au un festival Wörthersee, ci şi americanii, doar că la ei se numeşte Southern Wörthersee şi se ţine în oraşul Helen din statul sudic Georgia – de unde şi numele evenimentului.

Anul acesta, evenimentul american s-a desfăşurat în perioada 17-20 mai. Cum arată maşinile care au participat la Southern Wörthersee, vedeţi în clipul video de mai jos.

StanceNation - Southern Wörthersee 2013 from Taylored | Media on Vimeo.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.