Video: Hidrografica este noul trend în materie de tuning. Şi e tare, tare cool

Autor: Andrei Ştirbu 27 dec. 2013 Tuning auto

Sincer, nu putem să explicăm fenomenele chimice care au loc în cazul imprimării prin intermediul apei (căci asta presupune hidrografica), însă putem să înţelegem cât de simplă este implementarea şi cât de spectaculos este rezultatul. Se ia una bucată model…

… şi se pune atent în apă. După care urmează un proces (o să-l numim „magie”) prin care culorile printului rămân pe suprafaţa lichidului. Pasul doi este scufundarea atentă a obiectului dorit (jantă, aripă, grijă, rezervor de motocicletă, probabil şi încălţăminte etc.) în lichid…

et voilà! Una bucată imprimeu super-cool! Ultimul pas este aplicarea unei soluţii izolatoare şi gata! Modelul tribal de care erai obsedat încă din liceu este imprimat direct pe capota maşinii tale. 

Băieţii de la HG Arts au venit şi cu câteva „texturi” demonstrative, însă probabil că primesc şi modele aduse de acasă, ceea ce ne face să ne îngrijorăm un pic în privinţa excesului de zel şi a lipsei de bun-gust a unora, imediat ce fenomenul ia amploare. Şi nu avea dubii în privinţa amplorii – la cât de cool este sigur termenul „hidrografică” va sta pe buzele tuturor împătimiţilor de tuning.

Acum aruncă o privire peste clipul de mai jos, unde băieţii de la HG Arts fac câteva demonstraţii cu diferite obiecte. Şi nu uita să ne spui care ar fi primul lucru pe care ai vrea să-l imprimi la maşina ta.

&

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide