VIDEO: Iată un OPEL Kadett cu 685 CP lăsând în urmă un Ferrari

Nimic din esteticul acestui bătrân Kadett nu trădează puterea imensă pe care o ascunde sub capotă. Ceea ce îl face cu atât mai periculos, după cum se poate vedea în clipul următor.

VIDEO: Iată un OPEL Kadett cu 685 CP lăsând în urmă un Ferrari VIDEO: Iată un OPEL Kadett cu 685 CP lăsând în urmă un Ferrari

Probabil că în fiecare oraş din lume există măcar un pasionat de Kadett care şi-a modificat substanţial maşina. În redacţie, cel puţin, fiecare dintre noi ştie „povestea Kadett-ului” din oraşul său natal. Hatchback-ul de la Opel are un profil care şi-a propagat notorietatea de-a lungul anilor. 

Însă ceea ce vei vedea aici depăşeşte cu mult poveştile noastre, cel puţin. Eroul din clipul de mai jos şi-a schimbat motorul de 1,6 litri cu unul de 2,0 litri, căruia i-a ataşat o turbosuflantă cu o presiune de 2,45 bari. Puterea totală a crescut, astfel, la 685 CP - care se traduce prin abuz asupra punţii faţă şi printr-un sprint 100-200 km/h în 4,57 secunde. 

Una dintre victimele acestui Kadett este un Ferrari 458 Italia. Una dintre multele, dacă stăm să ne gândim la cât de tentant este pentru un posesor de supercar să spună „da” provocării venite din partea unui Kadett vechi de zeci de ani. 

Tu ce poveşti cu Kadett ştii?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.