VIDEO: maşini clasice japoneze tunate - o pasiune diferită

În general, fanii maşinilor japoneze sunt consideraţi şi fani ai gadgeturilor. Însă adevăraţii cunoscători ştiu că istoria maşinilor japoneze e suficient de veche şi bogată pentru a oferi nenumărate moduri de a pune în evidenţă maşinile de altă dată. Un video care sigur le va schimba percepţia multora.

VIDEO: maşini clasice japoneze tunate - o pasiune diferită VIDEO: maşini clasice japoneze tunate - o pasiune diferită

Cinci dintre cei mai talentaţi tuneri şi restauratori din Japonia au fost reuniţi sub titulatura Retro Car Kings. Un documentar despre o adevărată cultură din domeniul auto, care ne trece printr-un număr impresionant de modele care, cel puţin în Japonia, au devenit adevărate simboluri.

Urmează un video de aproape 45 de minute, un ”must-see” pentru fanii maşinilor japoneze, dar şi pentru cei care nu le agreează:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.