VIDEO: Nissan GT-R, starul pe patru roţi din „Fast & Furious 6”

Unul dintre bolizii care îşi vor face apariţia în noul Fast & Furious 6 este şi acest Nissan GT-R albastru, care a primit o serie de modificări semnificative.

VIDEO: Nissan GT-R, starul pe patru roţi din „Fast & Furious 6” VIDEO: Nissan GT-R, starul pe patru roţi din „Fast & Furious 6”

Aşadar, pentru a-i da un aspect cât mai gresiv dar şi performanţe sportive demne de un bolid de stradă, Nissan GT-R a primit o serie de upgrade-uri atât la nivel tehnic cât şi estetic. Cei de la R’s Tuning s-au ocupat de reproiectarea sistemului de răcire, în timp ce kit-ul aerodynamic a fost dezvoltat de BenSopra.

Pentru a-i reduce din greutate, portierele, eleronul, capota şi capacul motorului au fost executate din fibră de carbon. În interior, bolidul japonez are montat un volan sport de la MCR şi scaune tip scoică de la Sparco. Motorul a primit un kit de putere Switzer P800 de la SP Engineering, acesta fiind responsabil şi pentru instalarea unui sistem de evacuare HKS.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.