Video: Noaptea Roţilor, un festival de tuning care pune accentul pe jante

Jantele reprezintă o parte foarte importantă a unui kit de tuning, însă nu este întotdeauna piesa principală. Ei, bine, în Linz, Austria, există un festival de tuning care se numeşte Night of Wheels şi care pune, oarecum previzibil, accentul pe jante.

Video: Noaptea Roţilor, un festival de tuning care pune accentul pe jante Video: Noaptea Roţilor, un festival de tuning care pune accentul pe jante

Night of Wheels este un festival de tuning care în 2013 s-a desfăşurat în Linz, Austria, şi care vrea să pună în evidenţă mai ales jantele maşinilor care participă la acest eveniment, după cum îi spune şi numele, de altfel.

Cum a fost la ediţia din acest an a Night of Wheels, vedeţi în clipul video de mai jos:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.