Volkswagen Bora, transformat în pick-up cu ajutorul unui kit

Volkswagen Bora a fost şi este o maşină văzută destul de des pe drumurile din România. Şi pe bună dreptate, până la urmă, fiindcă este bazată pe platforma de Golf 4 şi are un portbagaj foarte încăpător. Dar ce te faci dacă ai nevoie de o camionetă şi singura maşină din garaj e o Bora? Păi, apelezi la Smyth Performance.

Volkswagen Bora, transformat în pick-up cu ajutorul unui kit Volkswagen Bora, transformat în pick-up cu ajutorul unui kit

Cineva s-a gândit să transforme vechiul Volkswagen Bora (Jetta în Statele Unite) într-un pick-up. Iar partea şi mai bună este că oricine poate să facă această transformare cu berlina germană de la începutul anilor 2000.

Ideea îi aparţine lui Mark Smith de la Smyth Performance, care a creat un kit în valoare de 3.500 de dolari americani. Cu acest kit, care conţine panouri din fibră de sticlă, noua lunetă, bena din aluminiu ranforsată cu un cadru din oţel, stopurile, uşa benei şi alte piese. Astfel, într-un singur week-end, ar trebui să îţi poţi transforma sedanul în camionetă.

Şi o poză din faţă, ca să nu crezi că te păcălesc când îţi spun că e Bora

Suspensia, rezervorul şi sistemul de evacuare rămân cele standard, aşa că nu trebuie să îţi faci griji despre asta, însă trebui să ştii că va fi nevoie să faci nişte tăieturi în caroserie.

E bine de ştiut că încă mai există oameni care se gândesc la soluţii pentru probleme pe care nici nu ştiai că le ai.

Tu ce zici: ţi-ai transforma berlina de familie într-o camionetă dacă ai fi nevoit să faci asta?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.