Volkswagen Microbus de epocă, transformat în Macrobus pentru toată familia

Prima generaţie a legendarului Volkswagen Transporter e cunoscut printre fani după mai multe nume, printre care şi Microbus. Doar că acest exemplar s-a transformat din micro în macro, cu puţin ajutor de la un atelier californian.

Volkswagen Microbus de epocă, transformat în Macrobus pentru toată familia Volkswagen Microbus de epocă, transformat în Macrobus pentru toată familia

Un Volkswagen Type 2 (sau Transporter sau Microbus sau Splittie) în stare foarte bună poate să ajungă la preţuri ameţitoare, de peste 100.000 de euro. Aşa că îţi poţi imagina că un exemplar făcut la comandă, care poate fi denumit oricum numai Microbus nu, o să sară lejer de această valoare.

De fapt, maşina despre care este vorba aici, un Type 2 din 1965 transformat într-un fel de limuzină de un atelier din California, a fost vândut pentru suma de 220.000 de dolari - foarte mult, dacă te gândeşti că e o maşină veche de 50 de ani, dar un preţ corect dacă te gândeşti că este „singurul Microbus cu 33 de geamuri din lume” şi că în aceşti bani primeşti şi o companie care se ocupă cu închirierea de limuzine în Statele Unite.

Conform anunţului de pe eBay, maşina a fost restaurată şi modificată în decurs de doi ani, iar la sfârşit a ieşit o minunăţie cu canapele din piele, trapă din material textil şi un motor Volkswagen de 2,0 litri reconstruit de la zero cu piese noi, originale.

Aruncă o privire în galeria foto şi spune-ne ce crezi despre preţul acestui Microbus unic în lume.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.