Volkwagen Touareg V8 TDI, cu un strop de agresivitate de la JE DESIGN

Motorul V8 TDI începe să-şi piardă locul sub capota lui Touareg, însă asta nu înseamnă că nu merită atenţie. Şi mai multă putere. Te rezolvă JE Design.

Volkwagen Touareg V8 TDI, cu un strop de agresivitate de la JE DESIGN Volkwagen Touareg V8 TDI, cu un strop de agresivitate de la JE DESIGN

Pe lângă toate modificările estetice aduse lui Touareg (incluse într-un kit botezat, simplu, 7P R-Line), atelierul de tuning JE Design a umblat un pic şi la motorul V8 4.2 TDI de sub capota noului Touareg. 

Puterea a crescut de la 340 la 410 cai-putere, în timp ce cuplul motor a depăşit uşor pragul de 900 de Newtoni-metru (de la 800 la 930 Nm). În noua configuraţie, Touareg 7P R-Line accelerează de la 0 la 100 km/h în 5,4 secunde. Upgradeul de putere costă 2.399 de euro.

SUV-ul are ecartamentul mărit cu 60 de milimetri pe puntea faţă şi cu 80 de milimetri pe puntea spate şi, în schimbul a 1.428 de euro, primeşte şi un pachet de reducere a gărzii la sol. Altfel, tratamentul estetic oferit de Je Design pentru Touareg costă 4.760 de euro (plus maşina donor). 

În acest kit sunt incluse şi jantele de 22 de inci, disponibile în culoarea negru mat cu faţetă argintie.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.