Voltage Design bagă noul Mercedes-Benz S63 AMG Coupé în priză

Din primăvară şi până acum au trecut trei luni, dar asta nu i-a oprit pe cei de la Voltage Design să îşi facă de cap cu noul Mercedes-Benz S63 AMG Coupé. Ce a ieşit, vezi în continuare.

Voltage Design bagă noul Mercedes-Benz S63 AMG Coupé în priză Voltage Design bagă noul Mercedes-Benz S63 AMG Coupé în priză

Germanilor de la Voltage Design le plac prospăturile, fiindcă altfel nu ne putem explica de ce au ales să creeze un kit de tuning pentru noul Mercedes-Benz S63 AMG Coupé. Maşina în chestiune a apărut pe piaţă abia în urmă cu trei luni, dar nemţii.. tot nemţi rămân.

Studioul de tuning şi-au făcut de cap la exteriorul coupé-ului sportiv, adăugând un pachet din fibră de carbon care cuprinde grila radiatorului, capacele oglinzilor laterale, pragurile laterale, difuzorul de aer din spate şi eleronul posterior, printre altele.

Frumos sau nu prea?

Dar toate acestea contează mai puţin odată ce afli că motorul V8 de 5,5 litri a fost mângâiat pe creştet pentru a produce nu mai puţin de 800 CP şi 1.150 Nm. O creştere substanţială de la standardul de 585 CP şi 900 Nm, nu?

Îi zice VD Storm 800. Deocamdată, e doar o randare digitală, şi nu o maşină reală

Şi pentru că e destul de sănătos să ajungi acasă într-o singură bucată (şi nu cules de pe ramurile unui pom de pe marginea drumului), frânele standard au fost înlocuite cu un set de frâne ceramice care stau ascunse în spatele unor jante Vossen CVT de 22 de inci.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.