Wald transformă Mercedes-Benz E-Class facelift într-un devorator de asfalt

Japonezii de la Wald International au pus mâna pe un Mercedes-Benz E-Class facelift şi au făcut cu el ce ştiu ei mai bine. Detalii în continuare.

Wald transformă Mercedes-Benz E-Class facelift într-un devorator de asfalt Wald transformă Mercedes-Benz E-Class facelift într-un devorator de asfalt

La un an după ce nemţii de la Mercedes-Benz au prezentat E-Class facelift, atelierul japonez de tuning Wald International a creat un kit de modificări pentru berlina germană, denumit Black Bison.

Pentru că un E-Class standard arată destul de conservator, niponii s-au gândit să îi schimbe puţin înfăţişarea prin intermediul unui pachet aerodinamic care include spoilere noi, lumini de zi cu LED-uri încorporate în bara faţă, praguri laterale, un eleron pentru capota portbagajului şi încă un eleron pentru acoperiş.

Să curgă eleroanele, naşule!

Dacă te gândeşti că e nevoie de două eleroane pentru că sub capotă aşteaptă liniştiţi miliarde de cai-putere, te înşeli, fiindcă japonezii s-au limitat doar la felul în care arată maşina. Altfel spus, nu există nici un plus de putere, dar există, în schimb, un plus la dimensiunea jantelor – 20 de inci – ceea tot e ceva.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.