Casca moto Skully AR-1 are la fel de multă tehnologie cât are o maşină

Creatorii ei o promovează ca fiind cea mai inteligentă cască moto din lume. După ce te uiţi la ce poate să ofere, îţi este foarte greu să îi contrazici. Ne întrebăm cum de oare nu s-au gândit oamenii la asta mai devreme...

Casca moto Skully AR-1 are la fel de multă tehnologie cât are o maşină Casca moto Skully AR-1 are la fel de multă tehnologie cât are o maşină

Cu toate că există o diferenţă fundamentală de percepţie între universul auto şi cel moto - motocicliştii îi numesc pe cei cu maşină „conservari”, în timp ce automobiliştii îi numesc pe motociclişti „donatori de organe” -, dorinţa omului pentru confort este unul dintre numitorii comuni importanţi.

Iar Skully AR-1 vine să egalizeze nivelul de confort, siguranţă şi infotainment pe care îl oferă maşinile moderne. Printre atribute se numără camera video cu unghi ultra wide care joacă rol de oglindă retrovizoare, comanda vocală, sistemul de navigaţie GPS şi interconectivitatea Bluetooth cu telefonul mobil - care deblochează alte portiţe, cum ar fi ascultarea de muzică sau telefonia hands-free.

Iar toate informaţiile (vizuale) sunt transmise pe un Head-Up Display semitransparent de pe vizor. Aah, şi apropo de vizor - este anti-zgârieturi, anti-ceaţă, anti-orbire şi se foloseşte de tehnologia E-Tint care permite utilizatorului să regleze nivelul de luminozitate.

Iar toate acestea sunt cu mult mai accesibile ca preţ, raportat la dotările cu care poate fi echipată o maşină. Prin pre-comandă, Skully Systems pune la dispoziţia clienţilor casca AR-1 la preţul de 1.399 $ (1.499 $ pentru comenzi din afara SUA). Termen de livrare: mai 2015. 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.