Harley Davidson cumpără MV Agusta

Pare puţin ciudată mişcarea cunoscutului producător american, de a prelua o marcă italiană exclusivistă precum MV Agusta. Însă Harley Davidson are deja experienţă în revigorarea mărcilor moto problematice, cu Buell.

Harley Davidson cumpără MV Agusta Harley Davidson cumpără MV Agusta

Harley Davidson a plătit pentru marca italiană 109 milioane de dolari, din care 70 de milioane sunt pentru acoperirea datoriilor. Totuşi, mişcarea americanilor este destul de inspirată, deoarece MV Agusta deţine şi Cagiva, care joacă în segmentele inferioare de preţ. Preşedinte al MV Agusta rămâne Claudio Castiglioni, care are promis un bonus substanţial dacă marca îşi va îndeplini planul de obiective până în 2016.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.