2000 de vehicule RATB caută disperat o soluţie

Una dintre condiţiile pe care ar trebui ...

2000 de vehicule RATB caută disperat o soluţie 2000 de vehicule RATB caută disperat o soluţie

RATB caută o firmă căreia să-i acorde contractul pentru poliţele RCA ale întregului parc auto. Suma poliţei se ridică la aproape 4,48 milioane de lei pentru 12 luni.

Aceasta trebuie să acopere 1.100 autobuze, 288 troleibuze, 457 de tramvaie, 47 de vagoane (transport tehnologic) şi 249 vehicule (depanări, transport marfă, utilje ş.a.), scrie Digi24, citând Profit.ro.

Una dintre condiţiile pe care ar trebui să le îndeplinească poliţele RCA ar fi despăgubirile în mai multe situaţii.

  • În cazul în care un călător RATB rămâne cu o invaliditate permanentă din cauza unui accident provocat de un şofer RATB, el va primi suma de 4.000 de lei
  • Pentru un deces, familia va primi 2.000 de lei
  • Cheltuielile medicale vor fi în limita a 150 lei/zi pentru o perioadă de maxim 45 de zile
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.