2008 Chrysler 300

Chiar dacă la prima vedere nu ies în evidentă schimbări majore, Chrysler declară că ele există, însă la nivel de detaliu.

2008 Chrysler 300 2008 Chrysler 300

La exterior avem disponibile trei noi culori Clearwater Blue Pearl Coat, Dark Titanium Metallic Clear Coat şi Light Sandstone Metallic Clear Coat ce înlocuiesc alte trei tipuri de vopsele cu nume la fel de complicate. Modificările fizice se regăsesc la spoilerele faţă şi spate, grila faţă, poziţionarea becului de frână şi desenul capacului portbagajului.

Modificări mai puternice regăsim la interior, acolo unde avem o redesenare a instrumentelor de bord, a consolei centrale dar şi a feţelor de uşi. Noul model dispune acum de cruise control ce ştie să menţină viteza vehicului din faţă, interfaţă pentru iPod, iluminare cu LED-uri, noi combinaţii de materiale şi o calitate mai buna a fabricaţiei.  Redarea mp3 este standard, opţional clienţii putând opta pentru confortul unui DVD, sistemul audio 5.1 Matrix Surround , TV prin satelit, monitorizarea presiunii în pneuri sau pornirea prin telecomandă. Securitatea este asigurată acum şi de airbagurile laterale din scaune şi cele cortină. 

Trei motoare sunt disponibile pe gama Chrysler 300, oferind o combinaţie optimă de performanţă, economie, silenţiozitate şi fiabilitate. Versiunea de bază 300 LX este echipată cu un V6 de 2,7 litri ce dezvoltă 178 CP şi un cuplu de 258 transmis punţii spate. Un V6 mai puternic este cel de 3,5 litri disponibil şi cu o transmisie integrală, ce dezvoltă 250 CP la 6400 rpm. Vârful de gamă este dotat cu V8-ul Hemi de 5,7 litri de 340 CP ce accelereză noul model până la prima sută de km în 6,3 secunde. Acest propulsor este dotat şi cu Multi-displacement System (MDS), un maganement al motorului care opreşte funcţionare a 4 cilindri pentru o economie de până la 20% de carburant.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.