2011 Gymkhana World Tour în 6 minute

Ken Block anul acesta a vut grijă să se promoveze, atât pe el cât şi tot ce înseamnă Monster World Rally Team. Se descurcă mult mai bine în Gymkhana World Tour decât în WRC.

Până la etapa din Portugalia Ken Block a avut o prezenţă relativ constantă în WRC. Adică abandona în urma unor incidente minore în prima zi de cursă şi revenea apoi graţie regulei Super Rally, sau termina raliul undeva în primii 15 piloţi. Dar după accidentul din shakedown-ul etapei din Portugalia când Fiesta sa a fost complet distrusă a fost ceva mai rezervat cu apariţiile în WRC. Asta nu l-a împiedicat să îşi facă de cap în Gymkhana World Tour. 6 minute de acţiune non-WRC cu Ken Block în Gymkhana World Tour.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.