25.000 de Porsche Panamera construite în fabrica din Leipzig

Noua si totodată cea de-a patra linie de producţie Porsche se bucură de un foarte mare succes, astfel încât, la doar zece luni de la începutul vânzărilor, în fabrica Dr. Ing. h.c. F. Porsche AG, Stuttgart din Leipzig, s-a construit autoturismul Panamera cu numărul 25.000.

25.000 de Porsche Panamera construite în fabrica din Leipzig 25.000 de Porsche Panamera construite în fabrica din Leipzig

În landul Saxonia, în afară de Panamera, se produce si noua generaţie a SUV-ului sportiv Cayenne. Autoturismul aniversar, un Panamera roşu rubin cu un motor extrem de eficient de 3.6 litri în şase cilindri (300 CP), va fi livrat unui client din SUA. "Suveranitatea modelelor noastre Panamera V6 convinge clienţii din toată lumea. Eficienţa şi sportivitatea provoacă entuziasm chiar şi în SUA, o ţară cu înclinaţie către motoarele V8. În limuzina cu patru uşi, acestea se îmbină cu exclusivitatea clasei de lux şi confort", declară Porsche Executive Vice President Sales and Marketing Bernhard Maier.

Cea de-a patra linie de producţie este pe piaţă începând cu septembrie 2009, cu Panamera S şi Panamera 4S, variante de motorizare în 8 cilindri, având 400 CP, precum şi cu Panamera Turbo (500 CP). Paleta de produse este întregită începând cu mai 2010 de Panamera si Panamera 4, cu motorizări V6.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.