Accident cu Lamborghini şi Ferrari la o nuntă

Numiţii Romeo Mbambo şi ND Sibiya au încercat să parodieze filmul "Wedding Crashers", dar în stil auto. Şi le-a ieşit de minune, după cum se poate vedea din imaginile cu Lamborghini Murcielago şi Ferrari F430 buşite.

Accident cu Lamborghini şi Ferrari la o nuntă Accident cu Lamborghini şi Ferrari la o nuntă

Ferrari F430Incidentul s-a petrecut în liniştitul orăşel (până acum) Eshowe, la recepţia unei nunţi VIP (mireasa fiind fiica unui poliţist local, iar mirele membru al Royal Protection Unit), recepţie ţinută la clubul de sport local. Unde Lamborghini sau Ferrari sunt maşini absolut normale.

Ei bine, conform celor implicaţi, accidentul se datorează unei neînţelegeri. Cei doi se îndreptau spre locul unde urmau să se facă fotografiile de nuntă, unul dintre ei a semnalizat, indicând că trebuie să vireze, dar celălalt a înţeles greşit semnalul, intrând în depăşire, aşa că maşinile au intrat în coliziune. O explicaţie foarte convenabilă, ipoteza unei mici liniuţe înainte de nuntă fiind astfel eliminată de poliţiştii care investighează cazul.

Lamorghini MurcielagoCaz destul de ciudat, dat fiind cursul ulterior al evenimentelor: cei doi posesori ai maşinilor supersport au devenit nervoşi când lumea adunată la locul accidentului a început să facă poze, agresând o persoană, ameninţând un jurnalist şi încercând să "rechiziţioneze" telefoanele celor care fotografiau scena.

Nici nu e de mirare comportamentul celor doi, unul dintre ei fiind un fost ucigaş profesionist, condamnat în 1993 pentru uciderea a şase persoane, dar eliberat prin amnistie politică. În plus, Lamborghini-ul pe care îl conducea nu avea numere de înmatriculare. Celălalt şofer implicat a declarat ulterior că era doar pasager...

Parcă filmul "Wedding Crushers" a avut un scenariu mai bun, nu-i aşa?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.