Accident grav pe Transfăgărăşan. O maşină a rupt balustrada şi a plonjat în gol - GALERIE FOTO

Un accident grav a avut loc în această noapte pe DN7C - Transfăgărăşan, în urmă căruia patru tineri au fost răniţi.

Accident grav pe Transfăgărăşan. O maşină a rupt balustrada şi a plonjat în gol - GALERIE FOTO Accident grav pe Transfăgărăşan. O maşină a rupt balustrada şi a plonjat în gol - GALERIE FOTO

Un accident grav a avut loc în această noapte pe DN7C - Transfăgărăşan, în urmă căruia patru tineri au fost răniţi.

Potrivit Regulamentului de funcţionare a DN7C - Transfăgărăşan (AND 524/2015), articolul 4.1, circulaţia este interzisă pe timpul nopţii între Bâlea Cascada (SB) şi Piscul Negru (AG).

 

Există şi un indicator care semnalează intervalul permis, 7-21, însă acesta nu ar fi mereu vizibil din cauza maşinilor vânzătorilor ambulanţi din zonă.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.