Află locurile din România unde se întâmplă cele mai multe accidente!

Află în ce zone din România se petrec cela mai multe accidente rutiere şi care dintre acestea sunt cele mai grave, denumite de politie şi “punctele negre”.

Află locurile din România unde se întâmplă cele mai multe accidente! Află locurile din România unde se întâmplă cele mai multe accidente!

Numărul accidentelor rutiere este în scădere în ultimii doi ani, însă câteva zone din România au rămas, de-a lungul anilor, vestite pentru numărul mare de morţi şi răniţi în urma ciocnirilor dintre autovehicule. Poliţia Rutieră numeşte aceste zone "puncte negre".

Un sector de drum devine "punct negru" atunci când, într-un interval continuu de 5 ani, pe o distanţă de maximum un kilometru s-au produs peste 10 accidente rutiere grave, în urma cărora au murit sau au fost rănite peste 10 persoane.

Citeşte mai multe pe WWW.ZF.RO!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.