Ai cameră pe bord? Iată un motiv foarte bun să-ţi pui [VIDEO]

Am râs şi ne-am îngrozit clipurile filmate cu cameră de bord în Rusia. Însă, după ce am văzut ce se poate întâmpla şi în România, ne-am convins de utilitatea sfintei camere.

Ai cameră pe bord? Iată un motiv foarte bun să-ţi pui [VIDEO] Ai cameră pe bord? Iată un motiv foarte bun să-ţi pui [VIDEO]

A început febra Sărbătorilor de Crăciun. Din punctul de vedere al şoferilor, acestea vin la pachet cu două tipuri de evenimente neplăcute: străzile încep să fie din ce în ce mai aglomerate de alţi şoferi - în căutare de cadouri sau plecaţi după cumpărături pentru masa de Crăciun - şi de mai mulţi poliţişti. 

Teoretic, prezenţa Poliţiei pe stradă nu ar trebui să fie un lucru rău - mulţi şoferi pe stradă înseamnă aglomeraţie, stress, haos, iar poliţiştii sunt „geniştii” acestei bombe de sezon. Dar apoi există, în echipa de genişti, nişte exemplare care reuşesc să taie firele în ordinea greşită. 

Cum e acest echipaj, filmat de un utilizator Trafic Tube care opreşte un şofer într-un sens giratoriu ca să-i ia permisul pentru că nu a oprit în timp util. În cazul în care şoferul nu avea cameră pe bord, începea noul an ca pieton. Fie asta, fie începea sezonul cadourilor cu un gest pentru un poliţst.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.