Alianţă BMW şi PSA pentru sisteme hibride

BMW a semnat un parteneriat cu PSA Peugeot Citroen în vederea dezvoltării unor sisteme hibride pentru maşini cu tracţiune faţă.

Alianţă BMW şi PSA pentru sisteme hibride Alianţă BMW şi PSA pentru sisteme hibride

Detaliile cu privire la acest acord între BMW şi PSA sunt puţine, dar cei de la BMW spun că se vor standardiza anumite elemente cheie ale sistemelor din componenţa maşinilor "electrificate" .

Niciunul dintre parteneri nu a precizat când va fi disponibil pe piaţă primul autovehicul care va fi construit cu echipamente provenite din acest acord. Dacă ne gândim că BMW şi-a anunţat deja dorinţa de a face o maşină cu tracţiune faţă, ne aşteptăm să vedem foarte curând primul produs rezultat din acest parteneriat.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.