Apollo Intensa Emozione, cel mai nebun supercar - Atinge suta în 2,7 secunde

După dezvaluirea lui Arrow, bolidul de 1.000 de cai putere, de anul trecut, constructorul german Apollo ...

Apollo Intensa Emozione, cel mai nebun supercar - Atinge suta în 2,7 secunde Apollo Intensa Emozione, cel mai nebun supercar - Atinge suta în 2,7 secunde

După dezvaluirea lui Arrow, bolidul de 1.000 de cai putere, de anul trecut, constructorul german Apollo prezintă un nou hipercarcar, numit Intensa Emozione (care se traduce „emoţie intensă"). 

Sub capota se găseşte un V12 aspirat natural de 6.3 litri dezvoltat în colaborare cu Autotecnica Motori, care va produce 780 cai putere la 9.000 rpm. Acest lucru îi permite să ajungă de la 0 la 100 de km / h pe oră în 2,7 secunde, înainte de topping out la 208 mile pe oră. Viteza maximă: 335 km / h

Datorită unui şasiu şi a unei caroserii construite parţial din fibră de carbon, hipercarculatul cântăreşte 1.250 de kilograme, cam la fel ca un Toyota 86. 

Apollo va construi doar 10 bucăţi din acest model, fiecare disponibilă pentru aproximativ 2.72 milioane de dolari. 

GALERIE FOTO

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.