Atenţie se filmează! Need for Speed, pregătit pentru marele ecran

Urmăriri spectaculoase, motoare turate la maxim, muscle cars, accidente filmate din toate unghiurile şi multe altele ne aşteaptă în Need for Speed, The Movie.

Atenţie se filmează! Need for Speed, pregătit pentru marele ecran Atenţie se filmează! Need for Speed, pregătit pentru marele ecran

Need for Speed a intrat în linie dreaptă, filmările fiind în toi. Aşa ne arată şi videoclipul de mai jos, în care vedem cum cascadorii pun la treabă câteva muscle cars, dar şi câteva supercars, un Bugatti Veyron numărându-se printre ele.

Filmul va fi lansat pe marile ecrane anul viitor, pe 14 martie, iar rolurile principale vor fi interpretate de Aaron Paul şi un Ford Mustang special preparat pentru acest film. Vorbim de un duo exploziv care n-are cum să ne lase indiferenţi! În film vor apărea mai multe modele Ford, care a bătut palma cu producătorii filmului (pe modelul afacerii extrem de reuşite a celor de la Chevrolet cu franciza Transformers), dar şi o mulţime de maşini extrem de puternice. Iar ce au pregătit cascadorii este la înălţimea jocului video!

Dacă nu ne credeţi, priviţi imaginile de mai jos!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.