Audi A1 lansare ratată

Audi A1 a reuşit ca la o prezentare să ajungă cu roţile în sus, şi nu este mâna celor de la ADAC cu testul elanului, ci un exces a departamentului de comunicare care a organizat un spaţiu de test prea periculos.

Audi A1 lansare ratată Audi A1 lansare ratată

Campania de lansare Audi A1 este una dintre cele mai importante din ultimii ani, dar uneori mai dau şi greş nemţii. De exemplu, în Belgia în Parc du Cinquantenaire s-a organizat un fel de skate park în care mica citadină să îşi arate calităţile. Toate bune, doar că una dintre rampe, un fel de half pipe, s-a dovedit un pic prea abruptă pentru entuziasmul cu care un şofer a abordat-o.

Astfel Audi A1 nu a reuşit să îşi arate abilităţile în materie de manevrabilitate , ci doar dedesubturile caroseriei aterizând pe o parte. Oamenii de comunicare au încercat să ţină secret acest incident, dar presa belgiană a reuşit să redea câteva imagini ale nefericitei situaţii.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.