Autobaza pregăteşte primul radio online care emite dintr-un Volkswagen T2

MIDOCAR susţine AutobazaRadio în demersurile de recondiţionare a unui Transporter T2 din 1978, cu scopul de a-l transforma în primul studio de radio mobil din România. Ambiţiosul proiect a fost demarat la începutul acestui an, urmând ca în luna iunie radio-ul să înceapă să emită şi în mişcare.

Autobaza pregăteşte primul radio online care emite dintr-un Volkswagen T2 Autobaza pregăteşte primul radio online care emite dintr-un Volkswagen T2

Autobaza a pornit în 2013 ca loc de întâlnire pentru pasionaţii Volkswagen. Fanii mărcii pot admira maşinile clasice, iar posesorii le pot gara peste iarnă şi apela la servicii de întreţinere. Între timp, comunitatea Autobaza a dobândit o voce în online, AutobazaRadio, iar de anul acesta radioul se va muta într-un bus Volkswagen.

Colaborarea dintre MIDOCAR şi AutobazaRadio a început anul trecut, în octombrie. Atunci, primul radio online de drive se lansa la showroomul MIDOCAR Otopeni, într-un eveniment tribut, dedicat spiritului Volkswagen (Deja-vw).

Echipa Autobaza a demarat căutările pentru un studio radio care să le permită să introducă şi programe cu DJ în grilă. Aveau în vedere un spaţiu clasic, închiriat într-o clădire. Însă un bus T2 B Panel portocaliu le-a schimbat planurile. L-au botezat Portocală şi i-au sortit să devină primul studio de radio online mobil din România.

Transformarea busului într-un Music Transporter autonom este consemnată într-un jurnal de bord online. Pe blogul lui Portocală veţi putea urmări evoluţia proiectului şi veţi afla tips & tricks despre operaţiunile de mecanică şi tinichigerie aplicate unui Volkswagen clasic. Recondiţionarea este realizată cu sprijinul MIDOCAR, proiectul urmând să fie finalizat în vara acestui an.

Începând din luna iunie, bus-ul Portocală va transmite programe, concerte şi live performances, de oriunde se va afla, pe stream-ul AutobazaRadio.
Vă invităm să urmăriţi proiectul de recondiţionare a unui bus de 37 de ani şi să vă pregătiţi să navigăm împreună spre plaje, munţi şi festivaluri: http://autobazaradio.ro/portocala/

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.