Balotelli de la Manchester City - accident cu Audi R8

Fotbalistul de la Manchester City, Mario Balotelli, în vârstă de 20 ani, a avut parte de un accident în care şi-a “şifonat” supercarul de peste 100.000 euro.

Balotelli de la Manchester City - accident cu Audi R8 Balotelli de la Manchester City - accident cu Audi R8

Doar pentru că a fost transferat de la Inter Milano la Manchester City, pentru suma de 30 milioane de euro, fotbalistul Mario Balotelli nu se poate considera un norocos, şi asta pentru că, acum câteva zile, acesta a fost implicat într-un accident rutier. Supercarul său de 130.000 euro, Audi R8 V10, a intrat în coliziune cu un BMW Seria 3, în timp ce rula pe autostradă.

Accidentul nu a dus la rănirea niciunuia dintre şoferi, iar fotbalistul de 20 ani nu a fost pus sub nici o acuzaţie de către poliţe. Mai multe imagini cu superbul Audi R8 V10 avariat, care ascunde sub capota motorului de 5.2 litri nu mai puţin de 525 CP, le puteţi vedea în galeria foto.

VEZI AICI POZELE CU ACCIDENTUL!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.