BMW 1 M Coupe vs M3 CSL pe Nurburgring

Se pare că ultimul vlăstar al diviziei M Power este o armă redutabilă pe circuit. Doi piloţi profesionişti pun faţă în faţă 1 M Coupe şi M3 CSL E46.

Oficial BMW M3 CSL E46 are un timp de 7 minute şi 50 de secunde pe Nurburgring. Până în acest moment 1 M Coupe este creditat pe celebrul circuit german cu un timp de 8 minute şi 15 secunde. Timpul pentru 1 M Coupe nu este unul oficial BMW, ci realizat de redactorul unei publicaţii auto. Doi piloţi profesionişti au dorit să vadă cam pe unde se află 1 M Coupe vis-a-vis de de celebrul E46 M3 CSL. De remarcat faptul că M3-ul nu este unul de serie, prin luneta spate se remarcă rollcage-ul, aşadar CSL-ul mai are câteva aturii în lupta cu juniorul M Power. Deşi "plimbarea" s-a realizat pe circuit în momentul în care era deschis publicului, 1 M Coupe reuşeşte să stea lipit de M3 CSL, aşadar un timp sub 8 minute pare real.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.