BMW i Ventures investeşte într-o platformă de asistenţă rutieră şi mobilitate

BMW i Ventures investeşte într-o platformă globală de asistenţă rutieră şi mobilitate

BMW i Ventures investeşte într-o platformă de asistenţă rutieră şi mobilitate BMW i Ventures investeşte într-o platformă de asistenţă rutieră şi mobilitate

BMW i Ventures a anunţat pe 23 ianuarie 2019 o investiţie la Urgent.ly, principala platformă globală de asistenţă rutieră şi mobilitate. 

Urgent.ly oferă produse şi tehnologie de asistenţă rutieră prin combinarea serviciilor bazate pe locaţie, datelor în timp real, inteligenţei artificiale (AI) şi comunicării între automobile.

Platforma Urgent.ly este conectată la peste jumătate din totalul operatorilor rutieri din SUA, care acoperă peste 45.000 de automobile conectate. Geolocalizarea clienţilor şi a automobilelor lor înseamnă că cei mai buni şi cei mai apropiaţi furnizori cu echipamentul potrivit sunt contactaţi, contractaţi şi trimişi pe baza unui algoritm pentru a ajuta clientul. Toţi aceşti paşi, inclusiv ETA (timpul estimat de sosire), urmărirea furnizorului, comunicaţiile şi calificativele sunt conectate prin intermediul platformei complete a Urgent.ly.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.