BMW vinde motoare

BMW este în discuții cu trei mari concerne mondiale în vederea posibilității de vânzare de motoare către acestea.

BMW vinde motoare BMW vinde motoare
Întrebat de cei de la Automotive News dacă BMW se află în discuții cu GM, Daimler și Fiat pentru furnizarea de motoare, Friedrich Eichiner, membru al comisiei de dezvoltare BMW a spus: "Vorbim cu acele companii pe care le-ați menționat".

Dar acum nu trebuie să ne așteptăm ca BMW să-și vândă bijuteriile tehnice în 6 cilindri sau modelele V8 sau V12. Ci mai degrabă BMW este interesat să vândă motoarele de 4 cilindri dezvoltate în colaborare cu PSA și folosite pe modelele Mini. Decizia de a vinde motoare face parte din planul CEO-ului BMW Norbert Reithofer de a spori profitabilitatea companiei.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.