BMW X6 ajunge în România din vară

BMW va lansa modelul X6 pe piaţa românească la începutul acestei veri, cotatat de 50.000 de euro. Este de aşteptat ca modelul să apară rapid pe străzile din Bucureşti, fiind vehiculul ideal pentru cei care vor să iaşă în evidenţă, dar înfruntă des şoselele patriei.

BMW X6 ajunge în România din vară BMW X6 ajunge în România din vară

În România BMW X6 va putea fi comandat, la început, în trei variante de motorizare: un propulsor diesel de 3 litri şi 235 cai putere, un twin-turbo diesel de 3 litiri şi 268 cai putere şi vârful de gamă 3 litri twin-turbo pe benzină ce dezvioltă 306 cai şi vine în standard cu sistemul X-drive. X6 are o lungime de 4,87 m, lătimea de 1,98 m şi înălţimea de 1,69 m, în timp ce ampatamentul măsoară 2,93 m. 

"Clienţii pentru X6 vor fi diferiţi faţă de cei ai modelului X5, mai ales datorită numărului locurilor. X5 dispune de şapte locuri, iar X6 este un model de nişă, cu patru locuri", a afirmat Andreas Lampka, prezent la salonul auto de la Geneva. El a adăugat că noul model nu va depăşi vânzările X5 în România. Pe piaţa germană, versiunea de bază a noului model va fi de 56.000 de euro. BMW X6 a fost prezentat în premieră la Salonul de la Geneva.

Vânzările BMW pe piaţa românească au crescut anul trecut cu 65%, la 2.727 de unităţi, cel mai bine vândut model fiind X5, cu 809 unităţi, în urcare cu 149%. Pe locul al doilea s-a clasat Seria 3, cu 746 livrări şi o creştere de 92,3%, iar pe locul al treilea a fost BMW X3, cu 473 unităţi şi o creştere de 20%. De asemenea, BMW Group a comercializat anul trecut 195 automobile Mini pe piaţa locală, dublu faţă anul 2006.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.