Bond 25 No Time to Die: A fost sau nu zgâriat în timpul filmărilor celebrul Aston Martin DB5 al lui Bond?

Autor: Cristian Agatie 02 sept. 2019 Știri auto

Mai multe fotografii apărute pe mediile de socializare atrăgeau atenţia zgârieturilor pe care celebrul Aston Martin DB5 al agentului 007 din seria de filme James Bond le-a căpătat în urma filmărilor din oraşul italian Matera. În fotografie se observă zgârieturi masive pe partea dreaptă a maşinii care este condusă în momentul respectiv de cascadorul care-l dublează pe Daniel Craig în scenele fierbinţi.

Într-un tweet ulterior, James Bond personal ne asigură că maşina nu a avut de suferit, iar zgârieturile respective sunt doar un sticker pentru a face mai realiste scenele de urmărie din film. 

Cu toate acestea, în mai multe fotografii făcute publice de producătorii filmului No Time to Die după această controversă, maşina lui James Bond este fotografiată doar dinspre partea stângă, ceea ce poate sugera faptul că există totuşi un sâmbure de adevăr în zvonurile despre lovirea celui mai celebru Aston Martin.

Citeşte şi

În Baia Mare a început producerea unui nou model de camion – GALERIE FOTO

Uită ce ştiai despre sensul giratoriu: la Otopeni avem reguli noi

Imagini şi detalii despre noul Volkswagen Golf 8

Accident evitat la limită. Reflexele foarte bune l-au salvat pe şofer de la un dezastru – VIDEO

 

De asemenea, un trailer publicat pe Youtube prezintă acelaşi Aston Martin DB5 în Matera, filmat tot dinspre partea stângă (reamintim că maşina lui James Bond este, natural, cu volan pe dreapta. 

Pentru cel mai nou film al seriei James Bond, care se va numi No Time to Die, superbul oraş italian Matera, capitala europeană a culturii, a fost ales ca loc principal de filmare. Alte locaţii în care au fost filmate scene din film sunt Jamaica, Norvegia, Anglia şi Scoţia. Filmul va avea premiera anul viitor.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Cristian Agatie
După o experiență scurtă în presa generalistă și radio, a intrat în presa auto „din oportunism” în 1994, la revista Autoturism a Automobil Clubului Român, și a rămas „din convingere” din 2008, la Auto Bild, un nou proiect demarat în România de Axel Springer în colaborare cu Edipresse. Absolvent ... citește mai mult

Comentarii
Inchide