Bond 25 No Time to Die: A fost sau nu zgâriat în timpul filmărilor celebrul Aston Martin DB5 al lui Bond?

Un Aston Martin DB5 argintiu a ieşit, aparent, destul de şifonat după o şedinţă de filmare a ultimului film Bond,i No Time to Die. Este vorba de un Astion Martin DB5 din 1969, care a fost recent vândut la o licitaţie pentru suma de 6,4 milioane de dolari.

Bond 25 No Time to Die: A fost sau nu zgâriat în timpul filmărilor celebrul Aston Martin DB5 al lui Bond? Bond 25 No Time to Die: A fost sau nu zgâriat în timpul filmărilor celebrul Aston Martin DB5 al lui Bond?

Mai multe fotografii apărute pe mediile de socializare atrăgeau atenţia zgârieturilor pe care celebrul Aston Martin DB5 al agentului 007 din seria de filme James Bond le-a căpătat în urma filmărilor din oraşul italian Matera. În fotografie se observă zgârieturi masive pe partea dreaptă a maşinii care este condusă în momentul respectiv de cascadorul care-l dublează pe Daniel Craig în scenele fierbinţi.

Într-un tweet ulterior, James Bond personal ne asigură că maşina nu a avut de suferit, iar zgârieturile respective sunt doar un sticker pentru a face mai realiste scenele de urmărie din film. 

Cu toate acestea, în mai multe fotografii făcute publice de producătorii filmului No Time to Die după această controversă, maşina lui James Bond este fotografiată doar dinspre partea stângă, ceea ce poate sugera faptul că există totuşi un sâmbure de adevăr în zvonurile despre lovirea celui mai celebru Aston Martin.

Citeşte şi

În Baia Mare a început producerea unui nou model de camion - GALERIE FOTO

Uită ce ştiai despre sensul giratoriu: la Otopeni avem reguli noi

Imagini şi detalii despre noul Volkswagen Golf 8

Accident evitat la limită. Reflexele foarte bune l-au salvat pe şofer de la un dezastru - VIDEO

 

De asemenea, un trailer publicat pe Youtube prezintă acelaşi Aston Martin DB5 în Matera, filmat tot dinspre partea stângă (reamintim că maşina lui James Bond este, natural, cu volan pe dreapta. 

Pentru cel mai nou film al seriei James Bond, care se va numi No Time to Die, superbul oraş italian Matera, capitala europeană a culturii, a fost ales ca loc principal de filmare. Alte locaţii în care au fost filmate scene din film sunt Jamaica, Norvegia, Anglia şi Scoţia. Filmul va avea premiera anul viitor.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.