Bridgestone a prezentat Battlax Hypersport S22, o anvelopă inovatoare pentru motociclete

Noile anvelope Battlax Hypersport S22 sunt disponibile în diferite mărimi din ianuarie 2019, alte mărimi urmând a fi lansate în ianuarie 2020.

Bridgestone a prezentat Battlax Hypersport S22, o anvelopă inovatoare pentru motociclete Bridgestone a prezentat Battlax Hypersport S22, o anvelopă inovatoare pentru motociclete

Bridgestone a prezentat Battlax Hypersport S22, o anvelopă inovatoare şi revoluţionară pentru motociclete. Cu acest nou produs din gama emblematică Battlax, Bridgestone nu face compromisuri, îmbunătăţind performanţa în toate zonele.

S22 a fost dezvoltată ca urmare a angajamentului de a completa aderenţa remarcabilă pe carosabil uscat pentru care Battlax Hypersport este deja recunoscută, cu o performanţă excelentă pe carosabil umed. S-a pus accentul şi pe contactul anvelopei cu carosabilul şi pe abordarea virajelor, dându-le posibilitatea motocicliştilor să se bucure de performanţa maximă a motocicletei.

Rezultatele testelor arată îmbunătăţiri din toate punctele de vedere, viraje cu 15% mai rapide în condiţii de carosabil uscat, timpi cu 1,2% mai rapizi în condiţii de carosabil uscat şi 5% în condiţii de carosabil umed.

Bridgestone a incorporat o structură variată a compuşilor în anvelopă, cu un centru mai solid, zone de tracţiune mai flexibile şi chiar şi compuşi mai moi la flancuri pentru a optimiza echilibrul între aderenţă şi viraje. 

Unghiul şi alinierea canelurilor au fost optimizate pentru o performanţă deosebit de ridicată a anvelopei în viraje şi pe drum drept în condiţii de carosabil umed şi uscat deopotrivă. Alte ajustări ale profilului au contribuit pozitiv la uşurarea manevrabilităţii şi a reacţiei anvelopei.

Bridgestone a folosit construcţia de ultimă generaţie MS-Belt şi tehnologia High Tensile Penetration Cord pentru ca motocicliştii să poată face manevre cu uşurinţă şi să aibă încredere în stabilitatea anvelopei la viteze mari. 

Noile anvelope Battlax Hypersport S22 sunt disponibile în diferite mărimi din ianuarie 2019, alte mărimi urmând a fi lansate în ianuarie 2020.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.