Campionatul Naţional de Raliuri Dunlop

Campionatul de Raliuri al României Dunlop va deveni din acest an Campionatul Naţional de la Raliuri Dunlop. În ediţia din acest an se pot înscrie şi piloţi internaţionali membrii ai Uniunii Europene.

Campionatul Naţional de Raliuri Dunlop Campionatul Naţional de Raliuri Dunlop

Campionatul de Raliuri al României devine din acest an Campionatul Naţional de Raliuri, care va sta şi anul acesta sub egida partenerului deja tradiţional al Federaţiei, Goodyear Dunlop Tires România. Schimbarea numelui competiţiei reflectă atât relevanţa ei naţională şi impactul deosebit în rândul automobilismului sportiv din România, cât mai ales realitatea motorsportului de la noi." , a declarat preşedintele Federaţiei Române de Automobilism Sportiv, Ştefan Vasile.

Campionatul Naţional de Raliuri Dunlop 2008 este recunoaşterea performanţei automobilismului sportiv românesc la justa lui valoare, dar şi competiţia în care cei înscrişi la start se vor regăsi în rolul lor de sportivi naţionali şi, în curând sperăm, internaţionali”, a mai adăugat acesta.

Schimbarea numelui competiţiei nu este singura noutate pe care Federaţia a prevăzut-o în acest an pentru Campionatul Naţional de Raliuri Dunlop. În consiliul federal s-a decis şi deschiderea campionatului intern pentru piloţii internaţionali, membri au Uniunii Europene. Această decizie vine cu o întârziere de un an şi are la bază noul statut al României de a fi membră cu drepturi depline a UE. Campionatul Naţional de Raliuri Dunlop 2008 va avea 8 etape, 4 de asfalt şi 4 de macadam.

Dan Gârtofan, Bogdan Marişca şi Marco Tempestini, cei trei mari favoriţi la titlul de Campion Naţional absolut în campionatul intern de raliu al României, sunt aşteptaţi anul acesta la startul Campionatului Naţional de Raliuri Dunlop.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.