Care este cel mai frumos clip cu drifturi pe care să-l fi văzut vreodată?

Noi credem că tocmai am găsit cel mai tare clip cu drifturi produs vreodată. În cazul în care ştii ceva mai tare decât asta, te rog să împărtăşeşti cu lumea.

Care este cel mai frumos clip cu drifturi pe care să-l fi văzut vreodată? Care este cel mai frumos clip cu drifturi pe care să-l fi văzut vreodată?

Băieţii de la Aatomotion au încercat să surprindă atmosfera de la etapa estoniană a Drift Allstars 2014, aşa că au scos camerele de filmat şi au fost cu ochii în patru după cadre impresionante. Produsul final te lasă, pur şi simplu, fără cuvinte. 

Dacă ţi s-a deschis apetitul pentru pierdut timpul pe YouTube, nu uita să te înscrii la canalul Aatomotion. Şi dacă se întâmplă să dai peste la fel de frumos (căci mai frumos nu ştim dacă poate exista), împarte cu noi în rubrica de comentarii.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.