”Câştigă noul Opel Movano pentru firma ta” - iată marele câştigător

Astăzi, marţi 17 mai, câştigătorul campaniei ”Câştigă noul Opel Movano pentru firma ta” a intrat în posesia premiului său, un model Opel Movano de marfă, care îl va ajuta să-şi dezvolte afacerea actuală. Iată cine este câştigătorul.

”Câştigă noul Opel Movano pentru firma ta” - iată marele câştigător ”Câştigă noul Opel Movano pentru firma ta” - iată marele câştigător

În perioada 26 decembrie 2010 - 19 martie 2011, Opel România a venit în întâmpinarea firmelor şi companiilor din România cu o campanie inedită, "Câştigă noul Opel Movano pentru firma ta", având ca mare premiu modelul utilitar Opel Movano, echipat cu motorul common-rail de 2,3 litri şi 125 CP.

Din cele câteva mii de participanţi, câştigătorul extragerii la sorţi din 28 martie a fost desemnat domnul Herdeş Gabriel-Valerică, din Brăila, care astăzi, 17 mai, a primit cheile şi actele noului său partener de muncă. După cum afirmă domnul Herdeş Gabriel-Valerică, premiul a picat la ţanc, deoarece chiar intenţiona să-şi diversifice afacerea, aşa încât era nevoie de o utilitară mult mai încăpătoare decât cea pe care o are în acest moment.

Opel Movano este una dintre cele mai spaţioase utilitare care pot fi conduse cu permis categoria B, având un spaţiu util de circa 17 metri cubi şi o lungime interioară de 4,4 metri. De asemenea, uşile spate pot fi deschise la 180 de grade, iar uşa laterală culisantă are o lungime de 1.270 mm, permiţând încărcarea din lateral a europaleţilor.

Motorul common-rail are un cuplu motor bun, de 310 Nm între 1.250 şi 2.500 rpm, iar consumul mediu se cifrează la 7,1 litri/100 km în regim extraurban, respectiv 9,5 litri/100 km în regim uban, cutia de viteze fiind manuală cu 6 trepte. Preţul modelului câştigat ca premiu în campania "Câştigă noul Opel Movano pentru firma ta" este de 20.460 euro.

Prin urmare, îi dorim succes domnului Herdeş Gabriel-Valerică în afaceri, împreună cu noul său partener, Opel Movano!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.