Cât mai merge motorul unui Jeep, după ce a fost complet acoperit de apă. VIDEO

Având în vedere ploile de zilele trecute, ne-am întrebat cum ar reacţiona ...

Cât mai merge motorul unui Jeep, după ce a fost complet acoperit de apă. VIDEO Cât mai merge motorul unui Jeep, după ce a fost complet acoperit de apă. VIDEO

 


Având în vedere ploile de zilele trecute, ne-am întrebat cum ar reacţiona o maşină în cazul unor inundaţii, din momentul în care motorul i-ar fi complet acoperit de apă. Şi, cum nu am avut la dispoziţie o maşină pe care să o supunem la acest test, am căutut un astfel de experiment pe internet. 

Pe site-ul Truckyeah.jalopnik.com, am găsit un clip video prin intermediul căruia putem vedea cu reacţionează motorul unui Jeep Cherokee când este introdus complet în apă.

Filmuleţul poate fi încadrat în categoria ”Nu încercaţi asta acasă”.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.