Ce număr de înmatriculare avea Steve Jobs, şi unde îi plăcea să parcheze maşina [FOTO]

Autor: ProMotor acum 4 ani Știri

Fostul CEO al Apple Computers şi părintele celebrelor iPhone şi iPad era şi în viaţa de zi cu zi o persoană la fel de noncomformistă ca produsele sale. Steve Jobs conducea un Mercedes-Benz SL 55 AMG, de 518 CP, pe care deseori îl parca, în faţa sediului Apple, pe locul destinat persoanelor cu dizabilităţi.

Acest lucru se datora egalităţii dintre angajaţi, instituite în firmă, ce prevedea lipsa vreunei priorităţi pentru locurile de parcare. Tocmai de aceea, subordonaţii lui Jobs nu ezitau să-i lipească bileţele maşină, prin care îşi exprimau dezacordul faţă de obiceiul său.

Mercedesul lui Steve Jobs, parcat pe locul destinat invalizilor.

Cât despre maşina lui Steve Jobs, aceasta era foarte uşor de recunoscut. Lipsa numărului de înmatriculare, înlocuit cu un cod de bare, o făcea inconfundabilă printre fanii boss-ului Apple, iar aceştia nu ratau niciodată ocazia de a se fotografia cu decapotabila. Motivul pentru care Jobs umbla fără număr la maşină era, însă, destul de simplu.

Până să ceară poliţiei permisiunea pentru aşa ceva, admiratorii săi îi furau placuţa de înmatriculare aproape zilnic. Probabil că Mercedesul lui Steve Jobs va ajunge o piesă de colecţie, pentru care bogaţii extravaganţi vor licita sute de mii de dolari.

 Comentarii
Inchide