Ce opţiuni noi aduce Yango pe piaţa din România

Odată cu lansarea sa în Bucureşti, aplicaţia digitală de e-hailing Yango introduce o serie de funcţionalităţi noi pe piaţa de profil din România.

Ce opţiuni noi aduce Yango pe piaţa din România Ce opţiuni noi aduce Yango pe piaţa din România

Odată cu lansarea sa în Bucureşti, aplicaţia digitală de e-hailing Yango introduce o serie de funcţionalităţi noi, unice pe piaţa de profil din România.

Potrivit reprezentanţilor companiei, principalul avantaj competitiv al Yango este expertiza tehnologică. Pe lângă opţiunile uzuale ale serviciilor de e-hailing precum comanda unei călătorii cu mai multe destinaţii, afişarea preţului exact al cursei în momentul în care utilizatorul introduce punctul de destinaţie sau partajarea traseului cu prietenii astfel încât aceştia să poată urmări în timp real parcursul călătoriei, aplicaţia Yango dispune de o serie de funcţionalităţi noi, în premieră pentru un serviciu de acest tip în România.

1. Comanda mai multor călătorii simultan, de pe acelaşi telefon

Prin intermediul aplicaţiei Yango, utilizatorii au posibilitatea de a comanda până la trei maşini în acelaşi timp de pe un singur dispozitiv mobil. Funcţia este extrem de utilă, de exemplu, pentru un grup de prieteni sau pentru mai mulţi membri ai familiei.


2. Rezervarea unei călătorii pentru o altă persoană

În cazul aplicaţiei Yango, utilizatorii au posibilitatea de a comanda o maşină altei persoane, cum ar fi un părinte sau un prieten, în cel mai simplu şi confortabil mod. Opţiunea “Cursă pentru o altă persoană” poate fi accesată din meniul “Preferinţe”, disponibil în ecranul de comandă sau apăsând direct butonul “O altă persoană”, dacă este selectată o altă adresă de preluare decât locaţia actuală.

3. Traducerea automată a conversaţiei cu şoferul în chat

Utilizatorii au disponibile opţiunile de apelare sau conversaţie în chat cu şoferul. O funcţionalitate utilă, în special pentru expaţi sau turişti, este traducerea în timp real a conversaţiei din chat, activată automat în cazul în care setările de limbă ale dispozitivelor mobile ale utilizatorului şi şoferului nu sunt aceleaşi. Această opţiune este valabilă pentru circa 100 de limbi.

4. Partajarea locaţiei în timp real cu şoferul

Toate aplicaţiile populare au nevoie de acces la anumite funcţii din telefon pentru asigurarea funcţionalităţii lor optime şi a unei experienţe adecvate pentru utilizator. De exemplu, este nevoie de acces la GPS pentru a găsi cel mai potrivit punct de îmbarcare – locul exact unde ar trebui să trimită o maşină utilizatorului. Dar în cazul Yango acest lucru nu este obligatoriu. Dacă se refuză accesul permisiunii la datele privind locaţia, se poate introduce manual adresa punctului de îmbarcare la care se doreşte să se comande o maşină.

Acelaşi lucru este valabil şi pentru alte permisiuni: dacă nu se doreşte să se ofere o anumită permisiune (sau chiar nicio permisiune), se poate refuza accesul pur şi simplu. Aplicaţia va continua să funcţioneze şi se vor putea plasa comenzi în mod obişnuit.

Dacă utilizatorul doreşte să activeze permisiunea de acces a aplicaţiei Yango la geolocaţie şi să beneficieze de un plus de precizie privind locaţia de îmbarcare, butonul glisant “Permiteţi-i şoferului să vadă unde vă aflaţi” va apărea pe ecran imediat ce comandă o călătorie.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.