Ce păţeşte un şofer care intră pe contrasens pentru a scurta drumul. VIDEO

Toţi şoferii care au trecut măcar o dată prin Bucureşti ştiu că traficul de aici este ...

Ce păţeşte un şofer care intră pe contrasens pentru a scurta drumul. VIDEO Ce păţeşte un şofer care intră pe contrasens pentru a scurta drumul. VIDEO

 

Toţi şoferii care au trecut măcar o dată prin Bucureşti ştiu că traficul de aici este o adevărată junglă. Clipă de clipă regulile de circulaţie sunt încălcate fie prin necunoaşterea lor, fie din cauza tupeului unor şoferi care se cred mai presus de ceilalţi. 

Incidentul filmat de un şofer pe Bulevardul 1 Mai, sens spre Compozitorilor, vizavi de Billa, exemplifică perfect modul cum se conduce în Bucureşti. Regula principala: mult tupeu, şi dacă e ceva mai arunci şi o înjurătură. 

VIDEO

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.