Ce poţi să mai faci din Trabant: păi, maşină de hill climb [VIDEO]

Cu toate că informaţiile despre acest proiect sunt relativ limitate ...

Ce poţi să mai faci din Trabant: păi, maşină de hill climb [VIDEO] Ce poţi să mai faci din Trabant: păi, maşină de hill climb [VIDEO]

Arată ca rupt din Fast & Furious, are 270 de cai-putere şi prinde 235 km/h. Şi este eligibil pentru curse de viteză în coastă. Pentru un Trabant, n-o duce rău deloc. 

Cu toate că informaţiile despre acest proiect sunt relativ limitate - n-am găsit prea multe informaţii pe site-ul serviceului Urland, proprietarul maşinii - am aflat totuşi că, în 2010, acest Trabant a atins 235 km/h pe o pistă a aeroportului din Rothenburger. 

Iar, ca explicaţie pentru ceea ce arată în clipul de pe YouTube, stă faptul că are motor Honda, de 270 de cai-putere, amplasat central. Din câte se vede cu uşurinţă, ecartamentul a fost lăţit, iar caroseria a primit modificări care să-l ajute să se ţină pe asfalt. 

Băieţii de la Urland îl promovează ca cel mai rapid Trabant din lume. Noi încă n-am uitat de monstruleţul care a întrecut un Nissan GT-R pe pista de drag, aşa că, în privinţa asta, am avea o oarecare reticenţă. 

Însă Trabby-ul Urland este, fără doar şi poate, un exemplu demn de toată consideraţia întregii lumi.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.