Cehii pregătesc un Kodiaq RS. Avem primele poze teaser care demonstrează asta

Nu vom avea mult de aşteptat ...

Cehii pregătesc un Kodiaq RS. Avem primele poze teaser care demonstrează asta Cehii pregătesc un Kodiaq RS. Avem primele poze teaser care demonstrează asta

Skoda a publicat primele imagini teaser cu Kodiaq RS, cu menţiunea că în aceste zile modelul se află la teste pe Nurburgring.

Se pare că cehii au lăsat pe planul doi ideea de a mai scoate un nou model Fabia RS şi îşi concentrează toată atenţia pe un SUV.

Nu vom avea mult de aşteptat până la lansare, debutul fiind anunţat pentru începutul lunii octombrie la Salonul Auto de la Paris. Asta înseamnă că pozele cu noul model vor apărea încă din septembrie.

În timp ce „sora mai mică” Octavia RS este disponibilă atât în variantă diesel cât şi pe benzină, Kodiak RS se va baza doar pe motoarele diesel, asta în ciuda scandalului declanşat de Grupul Volkswagen. Cel mai probabil noul Kodiaq RS va fi disponibil doar cu tracţiune integrală.

Unitatea de 2.0 litri TDI cu patru cilindri va fi livrată doar în combinaţie cu transmisia automată cu dublu ambreiaj. Acest motor va beneficia de un plus de putere faţă de unitatea care este deja disponibilă pe Passat - 237 de CP la 4000 de rotaţii pe minut, şi un cuplu de 500 Nm.

Pe lângă Kodiaq RS - care va fi disponibil atât în varianta cu cinci, cât şi cu 7 locuri, se zvoneşte că se lucrează şi la un model Superb RS. 

Până când vom afla mai multe despre Kodiaq RS rămâne să ne mulţumit cu cele două poze teaser de mai sus, şi cu câtva imagini ale versiunii Skoda Kodiaq Sportline. 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.