Cel mai bun/rău tată din lume şi copilul său. VIDEO

Nici nu ştim cum să reacţionăm la acest clip video, pentru că ce face tatăl din imagine cu copilul său într-o maşină e pur şi simplu incredibil.

Cel mai bun/rău tată din lume şi copilul său. VIDEO Cel mai bun/rău tată din lume şi copilul său. VIDEO

Pasionatul de viteză şi adrenalină din noi se bucură nespus la vederea imaginilor din clipul de mai jos. Omul matur din noi, însă, se revoltă, gândindu-se la toate lucrurile rele care i se puteau întâmpla copilului acestui petrolhead pasionat de drifturi.

Nici nu ştim cum să reacţionăm. Pe de o parte, ne bucură faptul că puştiul (sau puştoaica, greu de spus) de mai jos va fi, cel mai probabil, un pasionat de tot ce e mai frumos în sporturile cu motor. Pe de altă parte, nu-i chiar o idee bună să te dai de-a latul cu copilul pus în scaunul pentru copii în faţă, dintr-un milion de motive, chiar şi într-o parcare liberă.

Aşa că vă lăsăm pe voi să decideţi: erou, sau monstru?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.