Cele mai rapide haine, acum la Ferrari Store!

Ferrari Store din Bucureşti a lansat noua colecţie 2011-2012 şi, conform oficialilor Forza Rossa, ne pune faţă în faţă cu cele mai noi tendinţe lifestyle sau sport.

Cele mai rapide haine, acum la Ferrari Store! Cele mai rapide haine, acum la Ferrari Store!

Ferrari Store Bucureşti, singurul magazin oficial Ferrari din Europa de Est şi unul din cele mai mari din Europa, a lansat, pe 29 octombrie, noua colecţie 2011-2012. Urmând modelul automobilelor, Ferrari îmbină calitatea şi fiabilitatea cu stilul modern, reuşind, încă odată, să surprindă prin piesele vestimentare elegante şi accesoriile ce nu trebuie să lipseasca unui fan adevărat.

"Adeptul modei Ferrari este o persoană dinamică şi plină de viaţă. Este omul modern, a cărui trăsătură principală este încrederea în sine şi rafinamentul. El ştie să transmită celor din jur spiritul şi mentalitatea învingătorului, care-l şi caracterizează." declară Camelia Bazac, CEO al Forza Rossa, reprezentantul oficial Ferrari în România.

Această colecţie vine cu noutăţi pentru toţi membrii familiei. De la vestimentaţie casual lifestyle sau fun, până la cele mai recente elemente decorative cu simbolul Căluţului Cabrat.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.