Cererea pentru maşini SH este în creştere în Ungaria. Ce modele îi atrag pe vechinii noştri

Cererea pentru maşini rulate creşte în Ungaria

Cererea pentru maşini SH este în creştere în Ungaria. Ce modele îi atrag pe vechinii noştri Cererea pentru maşini SH este în creştere în Ungaria. Ce modele îi atrag pe vechinii noştri

Cererea pentru maşini rulate creşte în Ungaria, scrie Ziarul Financiar. Cei mai mulţi oameni care caută să cumpere maşini second-hand sunt dispuşi să cheltuiască până la 2 milioane de forinţi (6.154 euro), scrie Budapest Business Journal.

Cele mai populare modele în căutări pentru aceste bugete sunt Suzuki Swift şi Ford Focus. Piaţa maşinilor uzate din Ungaria creşte constant, cu 104.617 unităţi vândute în primele trei trimestre ale acestui an, ceea ce reprezintă un avans de 26,5% faţă de perioada similară a anului trecut.

Importurile de maşini folosite au urcat cu 4%, 120.005 unităţi primind numere de Ungaria. Până la sfârşitul lunii septembrie, 573.722 maşini rulate şi-au schimbat proprietarii,  cu aproape 18% peste nivelul din perioada corespunzătoare din 2017. Aceasta face ca piaţa maşinilor rulate să fie cea mai mare piaţă auto din Ungaria. Website-ul Hasznaltauto.hu este vizitat de aproape 300.000 de persoane în fiecare zi.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.