Charlos Ghosn - posibilul preşedinte al GM?

Conform Wall Street Journal, sunt şanse foarte mari ca locul lui Rick Wagoner la şefia colosului General Motors să fie luat de Carlos Ghosn, una dintre opţiunile consiliului de administraţie GM pentru înlocuirea actualului preşedinte.

Charlos Ghosn - posibilul preşedinte al GM? Charlos Ghosn - posibilul preşedinte al GM?

Nu ştiu pentru câtă lume pare stupefiantă această ştire, recent lansată la apă de Wall Street Journal (sub forma unor supoziţii), însă consiliul de administraţie al General Motors vrea să îl debarce pe Rick Wagoner, considerat depăşit de actuala criză în care a ajuns GM.

Pe lista propunerilor se află Jack Welch (actualul preşedinte al General Electric), Frederick Henderson (şeful de operaţiuni General Motors), dar şi Carlos Ghosn, actualul preşedinte al Renault-Nissan şi proaspăt ales în funcţia de preşedinte al ACEA. Ghosn ar putea fi preferat datorită încrederii în capacităţile sale organizatorice, fiind de aşteptat să gestioneze foarte eficient miliardele de dolari primite de GM la guvernul american.

Dar atunci, cine l-ar înlocui la conducerea Renault-Nissan?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.