Chevrolet Beat Concept

Noua generaţie Chevrolet din clasa mini va fi bazată pe conceptul Beat, prezentat în premieră mondială cu ocazia Salonului Auto de la New York 2007.

Chevrolet Beat Concept Chevrolet Beat Concept
Chevrolet a prezentat la New York trei concepte ( Beat, Groove şi Trax ), toate de dimensiuni reduse. După aproximativ şase luni de la lansarea acestora, Ed Peper, General Manager Chevrolet, a anunţat, în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles, că Chevrolet va produce o maşină bazată pe conceptul Beat. După ce a fost votat de 1,9 milioane de oameni în cadrul unei campanii pe interne, Chevrolet Beat şi-a câştigat acest drept.

Viitorul Chevrolet de oraş va moştenii genele conceptului Beat, oferind dimensiuni reduse şi foarte compacte. În ceea ce priveşte motorizarea, maşina va fi dotată cu propulsoare de cilindree mică, atuul acestora fiind consumul redus de carburant. Mai mult decât atât, Ed Peper a mai declarat că noua maşină va fi lansată în 2010.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.