Chris Harris îi face dreptate lui Bugatti EB110 SS [VIDEO]

Desigur, asta presupune şi aruncarea de-a latul a unuia dintre cele 33 de exemplare EB110 SuperSport...

Chris Harris îi face dreptate lui Bugatti EB110 SS [VIDEO] Chris Harris îi face dreptate lui Bugatti EB110 SS [VIDEO]

Dintre toate starurile pe patru roţi ale finalului de secol XX, probabil că de chestia asta pătrăţoasă te interesează cel mai puţin. La ce ţi-e util un Bugatti EB110 când există pe lume Ferrari F40, Lamborghini Diablo sau Jaguar XJ220? Sau McLaren F1? Exact. 

După cum a spus-o şi Chris Harris, singurul defect al lui Bugatti EB110 este că a apărut pe lume în acelaşi deceniu cu McLaren F1. Bugatti EB110, mai ales în versiunea SuperSport, încă ar avea puterea să provoace supersportive actuale. Motorul V12, de 3,5 litri, supraalimentat cu patru turbouri livrează 612 cai-putere tuturor celor patru roţi, cu ajutorul unei cutii manuale cu şase trepte. 0-100 km/h? Nu că ar mai conta, după tot ce am scris, dar... 3,2 secunde.

Chris Harris este la fel de deplasat cum era EB110 SuperSport când apărut: reuşeşte să pună mâna pe unul dintre puţinele exemplare rămase (au fost construite 33 în total) şi are cojones să-l dea de-a latul. Cojones. Cojones mari.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.